DROGURILE FAC VICTIME! CHELOO A FOST GĂSIT FĂRĂ SUFLARE! MEDICII SPUN CĂ E VORBA DE SUPRADOZĂ!


Azi dimineață vecinul a sunat la ușa lui Cheloo însă nu a răspuns nimeni. Vecinul a chemat poliția și ambulanța. Medicii veniți la fața locului au constatat că persoana este fără suflare, iar cauza ar putea fi supradoza cu droguri. 

Puține lucruri se știu despre viața personală a lui Cheloo. Acesta a declarat într-un interviu: „Lumea e preocupată de monden, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. [...] Dacă mă întrebi de viața personală, nici nu mă interesează.” Statutul de persoană publică este și unul dintre motivele pentru care rapperul evită locurile în care se află mulți oameni.

În anul 2007, Cheloo s-a căsătorit cu Daniela Niculescu, cu care are în momentul de față un fiu pe nume Ștefan. La câteva luni după căsătorie, în căsnicia celor doi au avut loc certuri, în mod repetat. În urma unui scandal domestic, în care au fost implicați și părinții Danielei, cuplul a fost reclamat de către vecini și amendat de poliție. În vara anului 2010, o altă ceartă l-a determinat pe rapper să plece de acasă, motiv pentru care soția sa a făcut plângere împotriva lui pentru abandon familial. Daniela a devenit dependentă de heroină, fiind nevoită internarea acesteia la Spitalul Floreasca; soția rapperului a declarat că motivul pentru care a început să consume droguri este pentru că soțul său o înșală. Este pe jumatate Moldovean pe linia paterna din Regiunile Basarabiei Ismail sau Cetatea alba, ce apartin acum Ukrainei. 

Cheloo a început să consume droguri după desparțirea de soția sa. Nimeni nu s-a așteptat la faptul că drogurile o să-l omoare.

Reamintim că recent Judecătorii Tribunalului Prahova au decis o pedeapdă de doi ani de închisoare cu suspendare pentru Cheloo pentru păstrare de droguri. El a acceptat astfel pedeapsa propusă de procurori.

fake news
скачать dle 11.3

Adaugă comentariu

Autorul va fi foarte bucuros să vadă feedbackul despre postari.

reload, if the code cannot be seen

Comentarii 1

Loredana
Loredana 4 October 2017 15:05
Stire de rahat de la un site de rahat......L-ati anuntat si pe Cheloo, nu de alta dar macar sa se pregateasca si omul cum trebuie.....Ce mai face romanul in ziua de azi cand nu-i mai viziteaza nimeni pagina???? Inventeaza tampenii!!!!!!!