Facebook-ul SE INCHIDE...!

De astazi Facebook-ul va inchide toate conturile ce nu confirma numele real din buletin si cele care nu sunt accesate cu anii... asa ca in cateva zile vor fi inchise conturile voastre.
Compania a anuntat ca 1.39 de miliarde de oameni s-au logat pe Facebook in ultima luna, dintre care doar un miliard de profile sunt active, restul 39 de milioane sunt profile false care nu sunt accesate.

7 lucruri pe care nu le stiai despre facebook...1. Logo-ul Facebook este albastru pentru ca Mark Zuckerberg este daltonist. "Albastru este cea mai bogata culoare pentru mine. Pot vedea toate nuantele", a declarat el intr-un interviu pentru New Yorker.

2. Poti sa schimbi limba in care iti apar informatiile pe FB si ai la dispozitie 70 de variante, inclusiv limba piratilor sau engleza cu susul in jos. Verifica in partea de jos a coloanei din dreapta si alege-ti limba dorita.

3. In iulie 2006, Zuckerberg a refuzat o oferta de 1 miliard de dolari pentru a-si vinde site-ul catre Yahoo. Avea 22 de ani la momentul respectiv si detinea 25% din companie. Se pare ca a refuzat spunand "Nu stiu ce as putea face cu banii. Probabil as face o retea de socializare noua si imi place deja cea pe care o am". Cu siguranta a fost alegerea buna: Facebook e estimat acum la 135 de miliarde.

4. Mai bine de o treime dintre divorturile din 2011 au pornit de la Facebook, potrivit firmei de avocatura britanice Divotce Online. Cu in jur de     8 triliarde de mesaje trimise pe Facebook  in 2013, este evident de ce reteaua de socializare este o sursa bogata de dovezi de infidelitate.

5. In jur de 350 de milioane de fotografii sunt incarcate in fiecare zi pe Facebook. Pana in septembrie anul trecut se pare ca au fost uploadate mai mult de 250 de miliarde de imagini, adica 4.000 de imagini pe secunda si 4% dintre toate fotografiile facute vreodata.

6. In urma crizei economice din 2008 si 2009, Islanda a decis sa-si rescrie constitutia, folosind sugestii de la cetatenii de pe Facebook. Din pacate initiativa a fost anulata la mijocul anului trecut din cauza unor probleme tehnice.

7. Facebook are un program de recompense pentru cei care gasesc bug-uri in program. Ca multe alte companii tehnologice mari, Facebook ofera recompense financiare programatorilor care gasesc erori in codul de programare al site-ului. Suma minima este de 500 de dolari, iar cea mai mare suma oferita pana acum a fost de 33.500 de dolari.
скачать dle 11.3

Adaugă comentariu

Autorul va fi foarte bucuros să vadă feedbackul despre postari.

reload, if the code cannot be seen

Comentarii 0