CAZ SOCANT...MINORĂ DE 15 ANI VIOLATĂ DE DOI POLIȚIȘTI! VIDEO.

 

[media=]


Politistii in loc sa isi faca datoria si sa o protejeze i-ar fi propus sa mearga pe un camp cu ei, unde au suspus-o la perversiuni.
Cazul, deosebit de rusinos a ajuns la urechile ministrului de interne, care nu a mai asteptat decizia unei instante si i-a trecut pe cei doi in rezerva.

Cei doi agenti de la Politia municipiului Calarasi au fost dusi la judecatorie chiar de colegii lor care au facut tot ce au stiut mai bine sa ii fereasca de presa. Politistii sunt acuzati ca au violat o adolescenta de 15 ani.

Povestea este cat se poate de incurcata. Fata a fugit de la centrul de plasament din Perisoru pentru a 20- a oara. A fost gasita in Calarasi si internata la un camin de acolo de unde a disparut iar. Pe drum s-a intalnit cu un echipaj. Agentii ar fi constrans-o sa faca sex oral cu ei ca sa nu o duca la centru. Potrivit lor minora ar fi acceptat si i-a insotit pe un camp.

Acolo ar fi avut loc violul, pe un teneren in afara municipiului Calarasi. Din acest loc, fata ar fi fost adusa inapoi in localitate si lasata pe o strada. Seara, un alt echipaj de politie a gasit-o si a dus-o la centrul de plasament. Abia a doua zi, cand fata a fost interogata de anchetatori in legatura cu disapritia ei, ea a marturisit violul. A fost momentul in care s-a declansat ancheta.скачать dle 11.3

Adaugă comentariu

Autorul va fi foarte bucuros să vadă feedbackul despre postari.

reload, if the code cannot be seen

Comentarii 0