Lovitură dură pentru români! Premierul Tudose anunţă MODIFICĂRI IMPORTANTE din toamnă: "Vei fi obligat să alegi!"

Şeful Guvernului a anunţat că Legea pensiilor va fi promovată în această toamnă şi va regla şi aspectele legate de cumulul pensie-salariu. Întrebat la Antena 3 dacă mai este posibil ca o persoană care iese la pensie să se reangajeze a doua zi la stat şi să câştige cumulat zeci de mii de lei din pensie şi salariu, Tudose a răspuns: "Astăzi, când stăm de vorbă, da, încă este posibil. A fost un prim pas această stopare a creşterilor nebuneşti şi a acelui procent faţă de ultimul salariu în plată. Pe legea pensiilor, în această toamnă, doamna ministru Olguţa Vasilescu va regla şi aceste lucruri". 

Totodată, chestionat dacă va fi obligativitatea de optare între pensie şi salariu, Tudose a afirmat: "Da, va fi pe legea pensiilor". 
Ministrul Muncii anunţa, la începutul lunii august, că se gândeşte la măsuri pentru blocarea cumulului pensiei cu salariul, pe care îl consideră incorect.

Astfel, spunea, ministrul, cei care s-au pensionat să se bucure de pensie, iar dacă îşi mai doresc un job să se reorienteze, eventual, către mediul privat.

"Lucrul acesta va trebu să se încheie: să cumulezi salariul de la stat cu pensia de la stat. Pentru că, este clar, e un principiu incorect. Te-ai pensionat, la revedere! Poţi să te duci în privat, eventual. Cu siguranţă, vom lucra şi la această decizie", declara atunci ministrul Muncii.скачать dle 11.3

Adaugă comentariu

Autorul va fi foarte bucuros să vadă feedbackul despre postari.

reload, if the code cannot be seen

Comentarii 0