Doi copii au rămas MUTILAŢI PE VIAŢĂ pentru un selfie...VIDEO

Este cu adevărat îngrijorător ce se întâmplă cu adolescenţii care încearcă un banal selfie şi ajung la spital cu răni cumplite. O spun medicii. Puştii nu ştiu sau nu iau în calcul nicio clipă pericolul electrocutării, atunci când încearcă să-şi facă fotografii pe trenuri dezafectate.


Doi copii împart acelaşi salon şi urmele adânci şi dureroase ale unui gest necugetat. Sunt arşi şi bandajaţi pe aproape jumătate din trup. Medicii încearcă, de zile bune, să le aline durerea. O joacă în preajma unor trenuri dezafectate le-a marcat, definitiv, viaţa.

Ei sunt acum în afara oricărui pericol. Dar alţii au plătit cu viaţa pentru o banală poză la înălţime. Medicii vorbesc despre un bilanţ cutremurător.
Şi are doar 16 ani. A fost adus, de urgenţă, de la Cluj. A vrut să-şi impresioneze prietenii virtuali cu un selfie pe vagonul unui tren, dar a fost străpuns de peste 20 de mii de volţi. 

Fenomenul selfiie-urilor periculoase ia amploare de la o zi la alta. Medicii abia îi mai pot face faţă, iar autorităţile îl ignoră.
În urmă cu trei zile, alţi patru copii din Craiova au suferit accidente trase la indigo. Specialiştii le recomandă părinţilor să le vorbească adolescenţilor despre pericolul uriaş din gări. 

[media=]
скачать dle 11.3

Adaugă comentariu

Autorul va fi foarte bucuros să vadă feedbackul despre postari.

reload, if the code cannot be seen

Comentarii 0